Facebook

Facebook Logo Nolin UitgeversBekijk hier de Facebook berichten van Nolin Uitgevers en Binnenhofprojecten BV

 

Nolin Uitgevers en Binnenhofprojecten BV. zijn nu ook actief op facebook.

#kanjerwens ... Zie meerZie minder

Wilt u dit bericht a.u.b. zoveel mogelijk delen zodat een ieder hiervan op de hoogte is ⚠️ Lieve volgers, hier een hele belangrijke oproep van de ouders van Sander ⚠️ Namens de ouders van Sander, Frida Tempel-Dreves en Jacob Tempel en uiteraard het allerbelangrijkste, Sander zelf, het dringende verzoek GEEN kaarten, cadeautjes, ballonnen enz. meer op te sturen 📃🎁⛔. Het gezin is ongelooflijk dankbaar voor de overweldigende aandacht en acties die voor Sander zijn georganiseerd, maar het is nu tijd voor het gezin zelf. Er komt een hele moeilijke tijd voor het gezin aan waarbij zij vooral zoveel mogelijk van elkaar moeten kunnen genieten ♥. De ouders Frida en Jacob, Sander en Stichting Kanjer Wens zijn jullie enorm dankbaar voor de afgelopen week, het is echt waanzinnig wat jullie allemaal hebben gedaan maar nu is het tijd voor rust. Wij hopen en vertrouwen op jullie medewerking!

Bekijk op Facebook

#dierenambulancegroningen ... Zie meerZie minder

Donatie van Salon Gerrie de Boer! -- Namens alle medewerkers van de Dierenambulance Groningen, willen wij Salon Gerrie de Boer bedanken voor hun geweldige donatie! Van het Salon ontvingen wij als donatie een aantal handdoeken, deze zullen gebruikt worden om dieren mee te helpen. Nogmaals bedankt aan Salon Gerrie de Boer en al hun medewerkers voor deze donatie! Over Salon Gerrie de Boer Salon Gerrie de Boer is in 1991 door Gerrie en Marjan opgezet in het bruisende Beijum. Een betaalbare, aantrekkelijke salon voor de hele wijk, werkend zonder afspraak. Na negen jaar is de kapsalon naar een ander pand verhuisd, en hier is de zaak inmiddels uitgegroeid tot een goedlopende onderneming met zeven medewerkers. Een veelzijdige salon met een veelzijdig team, dat u als klant veel kan bieden. Voor meer informatie over Salon Gerrie de Boer klik hier onderaan. gerriedeboer.nl/index.php?route=common/home

Bekijk op Facebook

#kanjerwens ... Zie meerZie minder

Wie o wie kan ons helpen? Stichting Kanjer Wens is op zoek naar een automonteur in de omgeving Almere die wil helpen een limousine rijklaar te maken. Binnenkort presenteert onze stichting onze eigen limousine. Echter voor die tijd moeten er nog wat zaken in orde gemaakt worden, zowel motorisch/mechanisch als qua interieur. Wie kan en wil ons daarbij helpen? Stuur even een e-mail naar informatie@kanjerwens.nl voor meer informatie of om aan te melden. Wilt u dit bericht delen en vrienden erin taggen die ons eventueel kunnen helpen? Alvast hartelijk dank voor de moeite!

Bekijk op Facebook