Geef kinderen een STEM over hun éigen TOEKOMST !

Geef kinderen óók een STEM

Geef kinderen óók een STEMAls initiatiefnemer van het platform Duurzame Diensten & Producten, heb ik (Nico van der Wel) deze actie op persoonlijke titel opgezet. De op dit platform vermelde bedrijven kunnen hier dus niet op aangesproken worden!

Waarom deze actie ?

Sinds ik mij 4 jaar geleden intensief ben gaan bezighouden met het promoten van duurzaamheid binnen het Nederlands bedrijfsleven, ben ik mij steeds sterker bewust geworden van het feit dat de toekomst van de komende generaties er toch wel weinig rooskleurig uitziet, als niet snél een koerswijziging optreedt in hoe we met ons milieu omgaan.

Ik realiseer me daarbij dat kinderen tijdens verkiezingen zélf niet kunnen/mogen stemmen, terwijl juist hún toekomst op het spel staat…! En daarom onderneem ik deze actie, waarmee kinderen een beroep kunnen doen op de volwassenen die wél mogen stemmen om bij het uitbrengen van hun stem óók aan de toekomst van (hun) kinderen te denken.

Hoe werkt deze actie ?

Deze actie maakt gebruik van onderstaande ´Actie-Poster` c.q. flyer, die kinderen op hun raam kunnen plakken en/of uitdelen om de aandacht te trekken van voorbijgangers die van plan zijn te gaan stemmen (en overigens óók van degenen die dat nog niet van plan waren).

Wat u met deze GRATIS ´Actie-Poster´ kunt doen staat onderin dit bericht aangegeven.

Geef kinderen óók een STEM (raamposter in kleur)Actie-Poster in KLEUR:

Klik op voorbeeld voor duidelijker beeld >>>

Voor afdrukken met KLEUREN-PRINTER:

Geef kinderen óók een STEM (raamposter in grijs-tinten)Actie-Poster in GRIJS-tinten:

Klik op voorbeeld voor duidelijker beeld >>>

Voor afdrukken met ZWART/WIT-PRINTER:

.
Nadere toelichting over hoe u deze Actie-Poster kunt gebruiken

Er zijn verschillende manieren waarop u deze Actie-Poster(s) in verkiezingstijd(en) kunt gebruiken én verspreiden, zoals:

  1. U print één of meerdere Actie-Posters uit en geeft ze aan uw eigen kinderen om ze op het raam te plakken of als flyer te gebruiken.
  2. U stuurt dit bericht in z´n geheel door naar het schoolhoofd van uw kind(eren), met het verzoek om de Actie-Posters – met een korte uitleg over het waarom van deze actie – op school te verspreiden (het zou daarbij natuurlijk geweldig zijn, als betreffende schoolhoofden dit bericht verder willen doorsturen naar andere schoolhoofden…!)
  3. U verspreidt dit bericht in z´n geheel binnen uw persoonlijke netwerken op de diverse social media platforms.
  4. U en/of uw kind(eren) vragen bij uw supermarkt, arts, apotheek, sportclub, etc. of de affiche c.q. raamposter daar opgeplakt mag worden.
  5. U stuurt dit bericht in z´n geheel door naar familieleden, vrienden en kennissen, met het verzoek om zélf óók te doen wat u al heeft gedaan…

Nota Bene:
Bij het digitaal verspreiden van deze actie is het van groot belang dat u daarbij in ieder geval een link opneemt naar dit bericht, omdat alleen binnen dit bericht de mogelijkheid wordt geboden om de gratis Actie-Posters c.q. Flyers op de eigen computer te downloaden en ze vervolgens voor eigen gebruik en/of distributie uit te printen (dit in A4-formaat en/of A3-formaat).

PS:
Hoewel deze gratis actie-posters/flyers vooral bedoeld zijn voor gebruik tijdens verkiezingstijd(en), zijn ze uiteraard óók gratis te gebruiken voor (andere) acties, waarbij het belang van (de toekomst van) kinderen in het geding is…!

Zo kunt ook ú er voor zorgen dat zo veel mogelijk kinderen een STEM krijgen !

Bij voorbaat mijn hartelijke dank !
(en die van de kinderen die graag een stem hebben over hun eigen toekomst)

Duurzame groet,
Nico van der Wel
Voor vragen: graag gebruik maken van het Contact-formulier (en dus liever niet telefonisch)

Deel dit met uw netwerk:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone